Marbækvej 7, 1., 6700 Esbjerg

God beliggenhed 74 m2 og egen P-plads samt adgang til have.

Beliggende centralt i Esbjerg, kun få minutters gang fra torvet og gågaden, samt tæt ved Vognsbølparken og alle sports- og fritidsaktiviteter samlet på på Gl. Vardevej, finder du her totalt renoveret 3 værelses lejlighed med egen p-plads og mulighed for opsætning af garage/carport. Her er adgang til dejlig lille lukket have, som man deler med underboen.

Lejligheden fremtræder overalt med pæne og moderne materialer, alt i lyse farver. Troldtekt lofter, lyse trægulve, nyere køkken med hvide elementer og nyere hvidevarer. Nyopført tilbygning med badeværelse med brus, klinkegulv med gulvvarme, og klinker på vægge, samt væghængt toilet. Alt el i lejligheden i skiftet og der er ført nye rør til vand.

Indeholder: Entre, køkken, badeværelse med bruseniche, værelse samt stue og soveværelse. (Stue og soveværelse har tidligere være dobbelt stue som kan genetableres.)

Desuden er der tilhørende fælles kælder med vaskerum med egen vaskemaskine og tørretumbler samt eget godt, rummeligt kælderrum/hobbyrum samt fælles rum til bl.a. afsætning af cykler/haveredskaber m.v..

Lejligheden kan evt. udvides med ca. 50 m2 ved inddragelse på 2. sal med adgang direkte fra opsat trappe i stue.

Ring og forhør nærmere om de spændende muligheder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.