Østergade 20, 1. -5., 6700 Esbjerg

Midt i byen med elevator

Mange søger mod midtbyen - såvel unge som ældre - pga 3 afgørende faktorer: adgangsforhold via elevator, parkeringsmulighed i egen p kælder og gode udenomsfaciliteter som altan/terrasse. Her er muligheden for at få alle disse ønsker opfyldt, samt mange flere.

Med få minutters gang til gågaden og Torvet tilbydes 100 m2 lejlighed i ejendom fra 2003 og i en god ejerforening. Man mærker allerede ved ankomst til ejendommen, at det er en meget velfungerende ejerforening med styr på alle detaljer.

Lejligheden fremstår pæn og velholdt med parketgulve og klinker. Entre med garderobeskab. Badeværelse med fliser i bruseniche og klinkegulv med gulvvarme samt tilhørende vaskemaskine og tørretumbler. Adgang via fordelingsgang med garderobeskabe til soveværelse med faste skabe. Ekstra værelse/kontor o.l. med faste skabe. Pæn lys entre med garderobeskab og garderobeplads. Køkken med hvide elementer i åben forbindelse med spisestue/opholdsstue samt direkte udgang til den overdækket store delvis lukkede terrasse, hvor der er rigtig god plads, og hvor man kan nyde morgenkaffen eller en hyggelig grillaften med familien.

Der er mulighed for at leje p-plads i parkeringskælderen og den gennemgående elevator kører helt i kælderen og sikre man kan færdes i tørvejr. I kælderen findes også depotrum tilhørende lejligheden og stor cykelkælder.

Tag med på en spændende bolig fremvisning i midtbyen - tæt ved alle midtbyens spændende faciliteter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.